RARRT Lederkursus

Pris:

15.000 DKK eksklusiv moms
med fuld forplejning

Beskrivelse:

Lederuddannelsen henvender sig til institutions- og skoleledere samt souschefer, der ønsker hjælp til at gennemføre en udviklingsproces med henblik på implementering af den relations- og ressourceorienterede pædagogik.
 
Gennem en engageret personlig og faglig udviklingsproces får deltagerne inspiration og hjælp til at udvikle deres lederrolle, så de både som rollemodel og katalysator reelt kan understøtte implementeringen af den nye prakssiskultur. 

Uddannelsen er tilrettelagt som et konsultativt og coachende procesforløb, der fokuserer på implementering af den relations- og ressourceorienterede tænkning i din institution og udvikling af din personlige lederstil.

Konsulenterne på forløbet vil bidrage med faglige input, inspiration og sparring i forhold til udviklingsforløbet, og forløbet er tilrettelagt således, at du som leder får mulighed for at indgå i kreative og udviklende gruppeprocesser med andre ledere, hvori konsulenterne indgår som coaches.

Forløbet vil forme sig som en vekselvirkning mellem litteraturlæsning, oplæg, gruppeprocesser, coaching og udvikling af konkrete ideer til din fortløbende implementeringsproces.

Endvidere vil vi undervejs via mentaltræning hjælpe dig med at få dine drømme for din organisation omsat til virkelighed.

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Pernille Brunsgaard Husted
97520095
pernille@relationspsykologi.dk

Mere information

 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.

Institut for Relationspsykologi | Nordbanevej 15, 7800 Skive | Vestergade 32, 8600 Silkeborg | Frederiksborgvej 2, 4000 Roskilde | Bautavej 1a, 8210 Aarhus V | Tlf. 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk


© Plan2learn 3.8.16.2